Carien Martens

Carien Martens

Als kind was ik al in beweging (“zit toch eens stil”). Dynamisch en enthousiast. Maar daardoor was er ook veel onrust, in en om mij heen.

Thuiskomen

In yoga, meditatie en mantra zingen, vind ik rust en mezelf. Daarom is yoga voor mij ook helemaal niet zweverig, maar juist landen, met je voeten op de grond. En weer thuiskomen bij jezelf. Dit geef ik heel graag door.

Achtergrond

Verschillende opleidingen , zoals HBO sociaal pedagogisch werk, propadeuse docent Dans, en allerlei cursussen, yoga, intuitieve ontwikkeling, reiki, tekenen/schilderen geven me een stevige basis. Werkervaring met kinderen , verstandelijk gehandicapten, agrarische jongeren en vrouwengroepen geven me de mogelijkheid om met iedereen te kunnen werken, en ook het plezier te beleven dat iedereen anders is en ook mag zijn.

Yoga / Meditatie / Mantra

Bijna 20 jaar geef ik nu yogales, na een gedegen Hatha yoga opleiding in Tilburg bij de Blikopener. Dru yoga heeft daarnaast altijd mijn hart gehad, en heb ik de Dru yoga docenten opleiding afgerond en ook de Dru meditatie opleiding, en Dru Sound cursus 1. Ik heb een korte opleiding mantra zingen en harmonium spelen gevolgd. De wereld van klank en mantra boeit en inspireert me.  Daarnaast boeit de stilte me, de weg van stilte door meditatie, mindfulness brengt me naar mijn hart. 

Ik ben gelukkig en dankbaar dat ik mijn hart kan volgen. En dat ik dit werk mag en kan doen. Het is een voortdurende ontdekkingsreis vol inspiratie en bijzondere ontmoetingen.
Heel graag neem ik je daarin mee.

In De Roos Yoga - Carien Martens