Carien Martens

Carien Martens

Als kind was ik al in beweging (“zit toch eens stil”). Dynamisch en enthousiast. Maar daardoor was er ook veel onrust, in en om mij heen.

Thuiskomen

In yoga, meditatie en mantra zingen, vind ik rust en mezelf. Daarom is yoga voor mij ook helemaal niet zweverig, maar juist landen, met je voeten op de grond. En weer thuiskomen bij jezelf. Dit geef ik heel graag door.

Achtergrond

Verschillende opleidingen , zoals HBO sociaal pedagogisch werk, propadeuse docent Dans, en allerlei cursussen, yoga, intuitieve ontwikkeling, reiki, tekenen/schilderen geven me een stevige basis. Werkervaring met kinderen , verstandelijk gehandicapten, agrarische jongeren en vrouwengroepen geven me de mogelijkheid om met iedereen te kunnen werken, en ook het plezier te beleven dat iedereen anders is en ook mag zijn.

Yoga / Meditatie / Healing

Ruim 22 jaar geef ik nu yogales, na een gedegen Hatha yoga opleiding in Tilburg bij de Blikopener. Dru yoga heeft daarnaast altijd mijn hart gehad, en heb ik de Dru yoga docenten opleiding afgerond en ook de Dru meditatie opleiding, en Dru Sound cursus 1.  De weg van yoga en meditatie brengt me naar mijn hart. En dat is waar ik wil zijn, vanuit mijn hart wil ik leven, werken, lesgeven en mijn healingpraktijk ontwikkelen. Daar ben ik gelukkig mee en dankbaar voor. Het is een voortdurende ontdekkingsreis vol inspiratie en bijzondere ontmoetingen. Heel graag neem ik je daarin mee.

 

In De Roos Yoga - Carien Martens